Posts

Showing posts from November, 2011

Agree To Disagree !

Image
Assalamualaikum !
Salam Sejahtera ! Aku dicabar =.= TERCabar !
Walaupun kekurangan idea,akan ku cuba !
Setiap manusia ada egonya,pendapatnya
Jadi,kita harus besedia untuk menerima kebarangkalian dicaci dihina difitnah Tak kira la apa pun kita harus besedia untuk sesuatu
Satu kata-kata ku pegang
Agree To Disagree !
**Bersetuju untuk tidak bersetuju !
Bukan semua pendapat kita betul
dan
Bukan semua pendapat orang lain salah
Jadi Bijaksanalah dalam apa jua keadaan !
Selingan
Ini lah Aksesori WAJIB aku nak pegi mana-mana **nampak kuno tapi bernilai(sepupubagi)
**handphone 90an tapi penghubung kasihsayang (:
**hee -nokomen- CredittoDeutsch
Sebelum berundur
Ingat !
Keikhlasan itu Rahsia
takperlu nak cakapcakap 'saya ikhlas ni dik..' apa-apa la .. Ikhlas segalanya !
Sekian ! Kau menang (:

Hijrah Peribadi !

Image
Assalamualaikum Salam Sejahtera Syukur ! Selamat Tahun Baru Maal Hijrah 1433 !
Kelmarin ada la join satu seminar ni

7.30pagi dah pegi KTM sampai Bank Negara,kawan aku amek Ahmad Sabri,Muhammad,WanSyazwan sampai jam 5 petang kat situ
Lepas tu,pegi MidValley Makan2,makan la benda ni..
**bukansekadarnasiayam
Then dah habis makan ,ternampak la pulak benda ni
BIGAPPLE ! Wow ! Terkesima ! Sedap !
Tapi .. Setiap ada ceritanya :( Setiap musibah ,ada hikmahnya tak perlu dirataap,tak perlu diraung cukup la beserah ! Chill mi !
Jadikan satu peristiwa buruk sebagai pengajaran ! Sama la dengan HarimauMalaya kalah tu bersebab Bangkit balik ! GO FAKRI,THAMIL !
Sekian =/

Malaysia kuu !

Image
Assalamualaikum hee (: masih belum telambat
Tahniah Malaysia !
Mengaum Semula bak Harimau Kelaparan
lepas ni Kasi Cabaran sikit kat Syria esok
Semoga Berjaya lagi !

HarimauMalaya (:

Image
**TanahTumpahDarahku
Assalamualaikum ! Salam Sejahtera !
Kali ni aku tak nak tulis panjang-panjang
Satu ja nak cakap
Tahniah MALAYSIA ! Teruskan kejayaan Anda !

Duit Keluar Bak Air Mengalir

Image
Assalamualaikum Salam Sejahtera
DuitKeluarBagaiAirMengalir huu ):
Keluar pagi pukul 11 pegi MidValley
Sampai-sampai je pegi makan a.k.a sarapan+tengahari pastu bejalan-jalan dan membeli benda ni
Pergh ! memang tebaik la **rm13(RealSteel)
Sementara menunggu Buat benda ni dulu seronok sangat -with MuhammadSifyan,HazimAzizi,Fitri,Izhar&Shahdan
Senpat jugak aku jengah kedai ni Ada Budak suka sangat kedai ni (:

then menapak la menengok siWayang
Part ni aku suka sekali
Mejamu selera with RotiBoy ! (: IloveitsoMuch ! (: