Monday, November 28, 2011

Agree To Disagree !

Assalamualaikum !

Salam Sejahtera !
Aku dicabar =.=
TERCabar !

Walaupun kekurangan idea,akan ku cuba !

Setiap manusia ada egonya,pendapatnya

Jadi,kita harus besedia untuk menerima kebarangkalian
dicaci
dihina
difitnah
Tak kira la apa pun
kita harus besedia untuk sesuatu

Satu kata-kata ku pegang

Agree To Disagree !

**Bersetuju untuk tidak bersetuju !

Bukan semua pendapat kita betul

dan

Bukan semua pendapat orang lain salah

Jadi
Bijaksanalah dalam apa jua keadaan !

Selingan

Ini lah Aksesori WAJIB aku nak pegi mana-mana
**nampak kuno tapi bernilai(sepupubagi)

**handphone 90an tapi penghubung kasihsayang (:

**hee -nokomen-
CredittoDeutsch

Sebelum berundur

Ingat !

Keikhlasan itu Rahsia

takperlu nak cakapcakap
'saya ikhlas ni dik..'
apa-apa la ..
Ikhlas segalanya !

Sekian !
Kau menang (:

Hijrah Peribadi !

Assalamualaikum
Salam Sejahtera
Syukur !
Selamat Tahun Baru Maal Hijrah 1433 !

Kelmarin ada la join satu seminar ni


7.30pagi dah pegi KTM
sampai Bank Negara,kawan aku amek Ahmad Sabri,Muhammad,WanSyazwan
sampai jam 5 petang kat situ

Lepas tu,pegi MidValley
Makan2,makan la benda ni..

**bukansekadarnasiayam

Then dah habis makan ,ternampak la pulak benda ni

BIGAPPLE !
Wow !
Terkesima !
Sedap !

Tapi ..
Setiap ada ceritanya :(
Setiap musibah ,ada hikmahnya
tak perlu dirataap,tak perlu diraung
cukup la beserah !
Chill mi !

Jadikan satu peristiwa buruk sebagai pengajaran !
Sama la dengan HarimauMalaya
kalah tu bersebab
Bangkit balik ! GO FAKRI,THAMIL !

Sekian =/

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia kuu !


Assalamualaikum
hee (:
masih belum telambat

Tahniah Malaysia !

Mengaum Semula
bak Harimau Kelaparan

lepas ni
Kasi Cabaran sikit kat Syria esok

Semoga Berjaya lagi !

Thursday, November 17, 2011

HarimauMalaya (:

**TanahTumpahDarahku

Assalamualaikum !
Salam Sejahtera !

Kali ni aku tak nak tulis panjang-panjang

Satu ja nak cakap

Tahniah
MALAYSIA !
Teruskan kejayaan Anda !

Saturday, November 12, 2011

Duit Keluar Bak Air Mengalir

Assalamualaikum
Salam Sejahtera

DuitKeluarBagaiAirMengalir
huu ):

Keluar pagi pukul 11
pegi MidValley

Sampai-sampai je
pegi makan a.k.a sarapan+tengahari
pastu bejalan-jalan dan membeli benda ni

Pergh ! memang tebaik la
**rm13(RealSteel)

Sementara menunggu
Buat benda ni dulu
seronok sangat -with MuhammadSifyan,HazimAzizi,Fitri,Izhar&Shahdan

Senpat jugak aku jengah kedai ni
Ada Budak suka sangat kedai ni (:


then menapak la menengok siWayang

Part ni aku suka sekali

Mejamu selera
with
RotiBoy ! (:
IloveitsoMuch ! (: