Posts

Showing posts from June, 2011

ONE PIECE : bukan sekadar manga

Image
OK. Ini mungkin post terakhir saya di blog ni. HM.. entahla.. baru-baru ni cam maaaalas sangat nak post apa-apa. kinda bosan. lepas ni kalau saya nak menulis lagi pun, maybe saya akan buat blog baru. and I have a feeling that that thing is less likely going to happen. Impossible, if I could say. Give me some responses. Encourage me and I'll write.


"ONE PIECE di baca oleh AIMAN."

Ok. Baca lagi sekali boleh? macam salah baca je tu.

What the? Aiman baca One Piece! Buang tebiat manusia normal ke budak ni? Apekejadah!!

HM..

Rileks la. Orang biasa baca One Piece untuk seronok semata-mata. Orang bijak membaca mencari hikmah di sebalik segala benda yang dia baca. Kan hikmah itu barang yang diciciri mukmin? Ambiklah selagi boleh.

BUKAN SEKADAR MANGA

Saya pun tak tau saya salah makan apa tetibe rasa nak baca one piece ni. Again, kalau korang tak sedar lagi, one piece ni manga Jepun. Anime nye pun dah ade dah. So, one thing I really like about Japan is that they are really damn great…