Posts

Showing posts from May, 2010

sup goreng tertumpah

Image
assalamualaikum.

minggu exam penuh mehnah tribulasi. iman saja penentu kekuatan diri.

2 hari lepas baru habis paper bio dgn phy. macamana? tak payah cerita rasanya. aku rasa kali ni aku tak dpt buat yang terbaik. atas beberapa faktor yang suka jugak lah aku nak hebahkan untuk pengajaran buat semua.


[byk kantoi ma paper!! arhh!!]

1. malas study. tiap malam balik prep terus tido. bajet bangun awal a.. buku tak habes baca lagi, latihan pun tak buat. tuptup.. 5.30 bangun.. kelangkabut...

2. bak kate cikgu Salina - BLACKOUT time jawab kertas. baca tu baca dah.. time nak jawab tu pule die boleh lupa.. memang cantek ahh.. lepas tu merapu saje tanpa henti.. bengang juge kadang-kadang. tapi, APA BOLEH BUAT...

3. salah faham konsep a.k.a Allah tak nak bagi.

Hmm.. bile fikir-fikir balik, rupe-rupenye manusia ni lemah betul kan. nak ingat bnde skit je pun waktu exam tu, tapi hentak-hentak kepala pun tak dapat juge. bila habis peksa, kelua dewan amek buku check it out balik.mulalah "oh..ha'a..…