Posts

Showing posts from April, 2010

stand until end....

Image
assalamualaikum...salam sejahtera....
aku nak balik hostel dah..sempat lagi bercoret-coret...hehehehe

minggu ni ak telah mengikuti banyak aktiviti...
seperti,,
-takraw daerah klang
-pc fair
-others...

letih gila....tapi aku sempat menghiburkan diri dengan satu manga ni...aku sekarang sudah minat baca komik jepun..macam best....manga ni bertajuk 'future diary-mirai nikki'...

minggu depan pulak ada exam...form4 tak cover lagi...form5 pun xhadam lagi...hemmm..


aku rasa aku mampu tulis yang ni sahaja....ada masalah????tekan sini..

harap para pembaca tidak jemu membaca,bukan sahaja blog,buku.....tetapi AL-QURAN...
sekian..
.....

ehem. mintak mencelah.

hari ni aku jmpe satu kate2 menarik time surfing. peeh.. pk2 balik ade betulnya jugak ape dia cakap tu. tengok nih:

"Wanita itu mungkin ada kelemahan pada bahagian aqalnya, namun kelebihan juga ada itu pada hati mereka"

hah. orang perempuan kne attack. takde a.. bukan celaan sepenuhnya.. ye tak?

opps.. sori a lupa kenalkan diri. aku penulis baru untuk blog ni. ops, penulis-bersama. kawan fahmi. gemar dikenali dengan nick 'sup_goreng' kerna aku adalah salah satu produk sup_goreng corp, sebuah syarikat antaraplanet bermatlamat sempoi tapi gempak. tak faham?

buat2 faham ye..

balik kepada kata2 tadi. hm.. aku setuju sebenarnya bukan kerana aku bias sebagai seorang lelaki, tapi aku melihat dan menyedari perkara ini. Orang perempuan ni kalau bab berfikir bagus, tapi tak sematang lelaki. Sebaliknya, lelaki kalau bab-bab perasaan mereka paling lemah. Jadi aku simpulkan: lets give the thinking bussiness to the boys, and the touching bussiness to the girl…