Kalau Aku Kaya

Assalamualaikum.
Salam Sejahtera.

Sejak dari cuti tiga bulan sampai masuk Uiam Gombak, tak pernah langsung aku 'update' blog.
Ada juga idea datang mencurah-curah tapi disebabkan 'coverage internet' yang sederhana laju terpaksa batalkan hasrat murni tu.

Sejak dua menjak ni, aku sangat berminat dengan dua kalimah ni,

"Kalau Aku Kaya & Aku Nak Travel"

'Jauh perjalanan, luas pengalaman.'
'The best teacher is experience.'



Banyak tempat-tempat yang menarik perhatian aku untuk mengembara tapi disebabkan kurang masa dan wang, harapan itu terpaksa disimpan sementara.

Harapan aku agar dapat kesana. Doakan aku kaya.
Kalaulah aku kaya tapi bila lah nak kaya (:


Comments